Komst van De Sims-film bevestigd door EA

Komst van De Sims-film bevestigd door EA

Het bedrijf blijft De Sims 4 ondersteunen en werkt niet aan De Sims 5

Het is bevestigd dat De Sims-film er echt komt en dat hij door Amazon MGM Studio wordt geproduceerd. Daarnaast zal EA niet aan een vijfde deel in De Sims-franchise werken.

Begin dit jaar bracht The Hollywood Reporter al naar buiten dat er een film gebaseerd op De Sims zou komen, maar nu heeft EA dit zelf bevestigd. Zoals al bekend was neemt Kate Herron, bekend van Loki en Sex Education, de regie op zich.

EA liet daarnaast weten dat het bedrijf niet van plan is om De Sims 5 te ontwikkelen. In plaats daarvan blijft het bedrijf De Sims 4 ondersteunen met nieuwe updates en betaalde uitbreidingen, mede om er voor te zorgen dat de meer dan tachtig miljoen spelers niet over hoeven te stappen naar een nieuwe game. EA werkt ondertussen wel aan Project Rene, een Sims-achtig project, maar dat wordt dus geen De Sims 5.

De Sims is al enkele decennia een populaire gamefranchise. Het eerste deel, dat werd gemaakt door SimCity-bedenker Will Wright, verscheen in 2000. In De Sims kunnen spelers hun eigen personages aanmaken en huizen bouwen, en vervolgens het leven van deze Sims volgen en beïnvloeden. Sims kunnen een carrière opbouwen, verliefd worden en relaties beginnen en zelfs kinderen krijgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Haha! Dat stuk over het niet maken van een nieuw deel zodat die ' miljoenen spelers niet hoeven over te stappen'. EA probeert hier even de good guy te zijn? Hadden ze dat niet ook al bij de Sims 2 of 3 kunnen doen dan? Gek genoeg maakte toen niemand bij EA zich druk over de overstap naar een nieuw deel en mocht iedereen weer helemaal opnieuw beginnen en alle uitbreidingen opnieuw kopen. Gezien ze ook de makers van bijvoorbeeld EA Sports FC (voormalig FIFA) zijn, denk ik niet dat iemand uberhaupt in die wannabe good guy mentaliteit zal trappen. Ze hadden al jarenlang een nieuw spelersrooster etc. en zelfs gameplay verbeteringen als zijnde een update kunnen doorvoeren maar deden dat ook niet. Wel leuk voor de huidige spelers natuurlijk. Die hebben er nu (eindelijk) baat bij.

0

Aanbevolen voor jou