Komende Baldur's Gate 3-patch voegt dynamische splitscreen toe

Komende Baldur's Gate 3-patch voegt dynamische splitscreen toe

Eerder werd al bekendgemaakt dat ook modondersteuning wordt toegevoegd

Larian heeft meer bekendgemaakt over wat Baldur's Gate 3-spelers van de aankomende 'patch 7' kunnen verwachten.

Dat deed het bedrijf in een blogpost op Steam. De voor september geplande patch moet zoals eerder al bekend werd gemaakt officiële modondersteuning toevoegen.

Er worden echter ook diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo wordt de multiplayer dynamisch gemaakt, wat betekent dat mensen wanneer ze dicht bij elkaar zijn op één scherm kunnen rondlopen of wanneer men afstand tussen elkaar creëert het scherm in twee delen opgesplitst wordt.

Verder worden er aanpassingen gedaan aan de Honour-modus, zodat er meer wezens met Legendary Actions zijn, en zullen er meer filmpjes zijn voor mensen die als slecht persoon de game doorlopen, wat zeker het einde van het spel zou moeten verbeteren.

Larian laat tot slot weten dat ondanks eerdere claims deze patch niet de laatste update voor Baldur's Gate 3 wordt. "We hebben nog een aantal dingen in petto - waaronder veel features die door de fans zijn aangevraagd, zoals cross-play en een fotomodus. En we werken aan een flink aantal andere verbeteringen, van aanpassingen aan de gameplay tot oplossingen van bugs."

Eerder werd al bekendgemaakt dat Larian Studios op dit moment aan twee nieuwe games werkt. Aan Baldur's Gate 4 gaat de studio niet werken, al staat het natuurlijk vrij voor de eigenaar van de franchise om daar een andere ontwikkelaar voor te zoeken. 

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou