Habbo Hotel Origins brengt de game terug naar 2005

Habbo Hotel Origins brengt de game terug naar 2005

Verschijnt morgen

Habbo Hotel Origins verschijnt morgen, zo onthult uitgever Sulake Oy. De game brengt Habbo Hotel terug naar het uiterlijk van 2005.

De game is te danken aan ontwikkelaar en speler Macklebee, die in samenwerking met het Habbo-team een oude server terugvond en de game in zes maanden herstelde. Daarmee gebruikt de game oude assets en kent het bekende locaties, zoals Finnegan’s Pub ontworpen door ‘legendarische’ ontwikkelaar Ksarma.

Verder zeggen de makers vooral terug te willen keren naar de eenvoud van de oorspronkelijke game. De game krijgt een aparte website, die morgen lanceert, en wordt aangeboden in Engels, Portugees en Spaans. De game is bedoeld voor spelers van achttien jaar en ouder en kent ‘minder strenge moderatie’ dan het huidige Habbo.

Habbo Hotel Origins introduceert verder een ‘community-gedreven aanpak’. In het spel wordt Infobus Park omgevormd tot een democratisch forum waar spelers kunnen stemmen over de ontwikkeling en richting van de game. De uitkomsten van referenda zijn volgens de ontwikkelaar bindend. Meer info over stemmen komt later beschikbaar.

Habbo Hotel werd in 2000 geïntroduceerd door Sampo Karjalainen en Aapo Kyrölä. De game groeide uit tot een zeer populaire sociale online game, met in totaal 316 aangemaakte avatars op de twintigste verjaardag van de game in 2020.

View post on Instagram
 
Habbo Hotel Origins brengt de game terug naar 2005-UQn5AfqWSjW9kKVHb6z4DQ

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik krijg mij toch een vlaag van nostalgie over me heen, daar wordt je eng van ;D

0

Ik heb hier nooit ingezeten hoor, dus dit is puur een vraag uit onwetendheid. Maar was dit een game dan? Ik dacht dat t gewoon een soort chatbox was.

0

Aanbevolen voor jou