God of War Ragnarök komt op 19 september naar pc

God of War Ragnarök komt op 19 september naar pc

Er gingen al geruchten dat de pc-versie er aan zat te komen

Tijdens de State of Play-uitzending afgelopen nacht is de pc-versie van God of War Ragnarök onthuld.

Het bestaan van de pc-versie lekte eerder al uit. Voorloper God of War is al op pc verschenen - Ragnarök zet het verhaal van die game voort. De pc-versie verschijnt op 19 september en biedt ontgrendelbare framerates, ondersteuning voor super ultrawide monitoren en diverse upscale-opties (DLSS, FSR en XESS). De Valhalla-dlc is inbegrepen.

De pc-versie vereist wel dat gebruikers een PlayStation Network-account hebben. Dat is opvallend, want voorheen stelde Sony dit alleen verplicht voor games met multiplayercomponenten. Helldivers 2 zou deze verplichting eerst ook krijgen, maar dat ging na ophef op internet niet door.

Sony geeft steeds vaker exclusieve PlayStation-games uit op pc. Eerder volgden onder andere al The Last of Us: Part 1, Days Gone en de Horizon-games. Helldivers 2 kwam eerder dit jaar tegelijk op PlayStation 5 en pc uit. Gisteren gaf Sony nog duidelijkheid over diens strategie op het gebied van pc-releases. Liveservicegames moeten tegelijk naar PlayStation en pc komen, terwijl grote first-party-games pas op een later moment naar pc komen. Op die manier hoopt het bedrijf meer mensen geïnteresseerd te krijgen in PlayStation.

Erik Nusselder gaf een 9 aan de PlayStation-versie van God of War Ragnarök: "God of War Ragnarök is meer God of War, maar wel op de allerbeste manier. Heb je genoten van de vorige game en wil je vooral weten of het vervolg de verwachtingen waarmaakt, dan luidt het korte antwoord ja. Je zult niet teleurgesteld zijn."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou