Gerucht: Borderlands-film komt spoedig naar digitale platformen

Gerucht: Borderlands-film komt spoedig naar digitale platformen

Hij draait nog geen twee weken in de bioscoop, maar nu al zijn er geluiden dat de Borderlands-film binnenkort al een digitale release krijgt.

Vier verschillende bronnen ( The Hollywood HandleDVD Release DatesScreentime en When to Stream) melden namelijk dat Borderlands vanaf 30 augustus te bekijken is via Amazon Prime Video.

Belangrijk is wel dat de film waarschijnlijk niet wordt opgenomen in het aanbod voor abonnees van de streamingdienst. In plaats daarvan zal de film gehuurd of gekocht moeten worden. Wie de Amazon Prime Video-app bekijkt, ziet namelijk dat er naast het reguliere aanbod ook losse films en series aangeschaft kunnen worden.

Watch on YouTube

Productiehuis Lionsgate heeft nog niets officieel bekendgemaakt over een release van Borderlands op digitale platformen. Het bovenstaande is dan ook niets meer dan een gerucht, al is het wel opvallend dat vier verschillende sites er al melding van maken. Daarnaast is de Borderlands-film absoluut geen succes aan de bioscoopkassa.

De film draait sinds 8 augustus in de Nederlandse filmzalen, maar bracht tot dusver wereldwijd krap 18,5 miljoen dollar in het laatje. Een regelrechte flop dus, zoveel wordt ook duidelijk als men kijkt naar de belabberde ontvangst door publiek en critici.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja, zal ook wel niet lang meer in de bioscoop draaien. Vroeger zou dit een "direct to dvd" movie zijn geweest. Borderlands is geen goede film, maar toch heb ik echt wel slechtere films gezien hoor.

[Reactie gewijzigd door mole28 op 19 augustus 2024 - 14:05]

0
test

Altijd jammer als films het niet doen. Borderlands is mijn ogen ook nooit een leuke game geweest, maar dat is uiteraard ook en kwestie van smaak.

0

Aanbevolen voor jou