Fallout 4-mod Fallout: London nu uit

Fallout 4-mod Fallout: London nu uit

Beschikbaar via GOG

Vandaag is de langverwachte Fallout 4-mod Fallout: London verschenen.

Vanwege de grootte van Fallout: London komt het niet op populaire modsites te staan, maar op GOG. Team Folon werkt al meer dan vijf jaar aan Fallout: London en vorig jaar bleek dat de daadwerkelijke content al af is. De mod moest echter uitgesteld worden toen Bethesda eerder dit jaar plots een current-gen-update voor Fallout 4 uitbracht.

Zoals de naam al aangeeft verplaatst Fallout: Londen de actie naar de Engelse hoofdstad. Spelers kunnen een compleet nieuw verhaal, omgevingen, personages, wapens, facties en andere elementen verwachten.

De mod is op dit moment overigens niet compatibel met de current-gen-versie van de game, dus gamers moeten eerst downgraden. Daardoor is de mod ook niet te gebruiken met de Epic Games Store-versie van Fallout 4, aangezien daar geen rollback-opties zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Let wel, je moet dus wel de Game of the year edition hebben (of alle losse DLC). Werkt ook met de Steam versie als je die downgrade. Zelf vraag ik me af hoeveel er nu dan gewijzigd is met de laatste update dat het zo lang moet duren om de mod daarop werkend te krijgen. Het is inmiddels 3 maanden geleden dat die update uit kwam. Mij lijkt het verstandiger geweest als ze alsnog gewoon hadden gewacht, of het kan zijn dat enkele belangrijke devs, die de problemen kunnen oplossen, voorlopig niet beschikbaar zijn, of er gewoonweg niet zijn. GOG heeft het downgraden voor hun versie dan wel simlel gemaakt, maar de Steam versie is dus nogal lastig, voor een leek.

0

Aanbevolen voor jou