Eerste XDefiant-seizoen gaat vanmiddag van start

Eerste XDefiant-seizoen gaat vanmiddag van start

Bevat een nieuwe factie: de GSK

Het eerste seizoen van Ubisoft-shooter XDefiant begint vanmiddag.

Volgens de laatste berichten gaat het seizoen om 15:00 uur Nederlandse tijd van start. Het was al bekend dat het eerste seizoen van de free-to-play-shooter vandaag zou beginnen, maar nu zijn er ook patch notes uitgebracht die hier bekeken kunnen worden.

In dit seizoen wordt een nieuwe factie geïntroduceerd - de GSK. Ook zitten er drie nieuwe gratis wapens in. Verder wordt er in elke maand van het seizoen een nieuwe map toegevoegd. Het gaat om Clubhouse, Daytona en Rockefeller. Verder zal als nieuwe gamemodi Capture the Flag beschikbaar komen. Hieronder kunnen diverse video's bekeken worden over de content in seizoen één en de bijbehorende battle pass.

XDefiant is een 6 tegen 6 first-person shooter waarin de diverse facties het tegen elkaar opnemen. Deze facties zijn gebaseerd op andere Ubisoft-franchises. het gaat om Libertad (Far Cry), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division), Dedsec (Watch Dogs) en Phantoms (Ghost Recon).

Spelers kunnen meerdere gadgets gebruiken om potjes naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage. De game is gratis beschikbaar op pc (Ubisoft Connect), PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou