Delta Force: Hawk Ops heet nu nog simpelweg Delta Force

Delta Force: Hawk Ops heet nu nog simpelweg Delta Force

Early Access-versie van game arriveert in het laatste kwartaal van dit jaar

De aankomende shooter Delta Force: Hawk Ops staat vanaf nu simpelweg bekend als Delta Force.

De naamsverandering werd gisteren tijdens Gamescom Opening Night Live aangekondigd middels een nieuwe trailer. Ook werd de releaseperiode bekendgemaakt: de Early Access-versie van het spel komt ergens in het laatste kwartaal beschikbaar op pc via Steam en Epic Games Store. De volledige release zal op een later moment ook op PlayStation, Xbox, iOS en Android uitkomen.

Delta Force wordt door Timi Studio Group, een studio van Tencent, ontwikkeld. Negen games in de militaire first-person shooterreeks Delta Force kwamen tussen 1998 en 2009 uit. Oorspronkelijke ontwikkelaar NovaLogic ging in 2016 kopje onder.

De game bevat een campagne gebaseerd op de Ridley Scott-film Black Hawk Down. Daarnaast zit er een player-versus-player-multiplayer in, met modi als Havoc Warfare en Hazard Operations. Havoc Warfare is een grootschalige modus waar spelers zowel op land, ter zee en in de lucht strijden. Het gebruik van tanks, helikopters en andere voertuigen komt in deze modus aan bod. Potjes in Havoc Warfare bevatten 20 tot 64 spelers. Hazard Operations plaatst de speler met twee andere spelers in een map, waarna het doel bestaat uit overleven en resources verzamelen. Naast AI-tegenstanders zijn er ook andere squads die dezelfde spullen op het oog hebben.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou