Delta Force: Hawk Ops-alfatest begint morgen op pc

Delta Force: Hawk Ops-alfatest begint morgen op pc

De alfatest bevat twee multiplayermodi

Morgen gaat de alfatest van shooter Delta Force: Hawk Ops van start op pc.

Via een trailer die hieronder te bekijken valt is aangekondigd dat mensen de alfaversie van de game nu alvast kunnen preloaden. Om kans te maken mee te doen aan de test moet men zich aanmelden op de officiële website.

De test bevat twee multiplayermodi: Havoc Warfare en Hazard Operations. Havoc Warfare is een grootschalige modus waar spelers zowel op land, ter zee en in de lucht strijden. Het gebruik van tanks, helikopters en andere voertuigen komt in deze modus aan bod. Potjes in Havoc Warfare bevatten 20 tot 64 spelers. Hazard Operations plaatst de speler met twee andere spelers in een map, waarna het doel bestaat uit overleven en resources verzamelen. Naast AI-tegenstanders zijn er ook andere squads die dezelfde spullen op het oog hebben.

Delta Force: Hawk Ops wordt door Timi Studio Group, een studio van Tencent, ontwikkeld. Negen games in de militaire first-person shooterreeks Delta Force kwamen tussen 1998 en 2009 uit. Oorspronkelijke ontwikkelaar NovaLogic ging in 2016 kopje onder.

De game bevat een campagne gebaseerd op de Ridley Scott-film Black Hawk Down. Daarnaast zit er een player-versus-player-multiplayer in. De volledige versie van Delta Force: Hawk Ops verschijnt ergens later dit jaar op pc, PlayStation, Xbox en mobiel. Lees hier alles over de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

hoo call of duty 20, ziet er leuk uit.

0
test

Als hij campaign co-op heeft speel ik hem anders niet

[Reactie gewijzigd door StormFox op 7 augustus 2024 - 08:05]

0

Aanbevolen voor jou