Dead by Daylight-roguelite What the Fog plots uitgebracht

Dead by Daylight-roguelite What the Fog plots uitgebracht

Ook werden er diverse andere Dead by Daylight-projecten getoond

Behaviour Interactive heeft plots een roguelite gebaseerd op de Dead by Daylight-franchise genaamd What the Fog op pc uitgebracht.

De release vond plaats tijdens de achtste verjaardagstream van Dead by Daylight gisteravond. Het gaat om een co-op roguelite voor twee spelers waarin men in een vervloekt bordspel wordt gezogen en het vervolgens op moet nemen tegen allerlei monsters. Spelers kunnen samenwerken en zo rennen, springen en schieten om zich door golven aan vijanden heen te vechten.

Er worden twee miljoen exemplaren van de game gratis weggegeven aan mensen die zich inschrijven voor een Behaviour-account. De game kan ook voor 4,99 euro via Steam worden gekocht.

Watch on YouTube

Tijdens de livestream werden ook nieuwe hoofdstukken voor Dead by Daylight gebaseerd op Castlevania en Dungeons and Dragons aangekondigd. Laatstgenoemde is vanaf 3 juni beschikbaar. De release van het Castlevania-hoofdstuk in de game is nog niet bekend, maar op 6 augustus volgt meer info.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Verder werden er beelden van het eerder aangekondigde The Casting of Frank Stone, een singleplayergame binnen het Dead by Daylight-universum, getoond. "De schaduw van Frank Stone dreigt over Cedar Hills, een stadje dat voor altijd is veranderd door zijn gewelddadige verleden. Een groep jong vrienden gaan ondervinden dat Stone's bloederige nalatenschap diep gaat en littekens op families, generaties en de de realiteit zelf achterlaat." De game komt in de loop van dit jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Steam en Epic Games Store.

Watch on YouTube

Tot slot werd er een update gegeven over Project T, een actie-horrorgame van Midwinter Entertainment die zich ook in het Dead by Daylight-universum afspeelt. In de game besturen spelers zogeheten Trespassers, mensen die uit hun realiteit zijn getrokken en in The Entity's Realm terecht zijn gekomen. In een constant veranderende regio genaamd The Backwater moet men samen zien te werken om te overleven. In The Backwater leeft namelijk een monsterlijk soort genaamd The Thrall. Hoewel er nog geen releasedatum is, kan men zich inschrijven voor een insiderprogramma om zo "actieve deelnemers aan de ontwikkeling van Project T" te worden. Zo komen er in de toekomst speelsessies beschikbaar.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Thanks de game net geclaimed! :)

0

Aanbevolen voor jou