De ontwikkelaars van Towerborne aan het woord in dev diary

De ontwikkelaars van Towerborne aan het woord in dev diary

Early Access-versie verschijnt op 10 september via Steam

Stoic heeft een eerste developer diary van hun aankomende game Towerborne uitgebracht.

In de video gaat de ontwikkelaar dieper in op het concept van de game en wat aankomende spelers zoal kunnen verwachten. De video kan hieronder worden bekeken.

Onlangs werd aangekondigd dat de Early Access-versie van Towerborne op 10 september op pc (Steam) verschijnt. De volledige release op pc (Steam en Microsoft Store), Xbox Series-consoles en Xbox Game Pass zal ergens in 2025 volgen.

Towerborne wordt gemaakt door Stoic, de ontwikkelaars van de Banner Saga-trilogie. Het betreft een actie-avonturengame waarin spelers moeten zien te overleven in een gewelddadige wereld, met een grote toren in het midden genaamd Belfry die als veilige haven dient.

Het spel kan alleen gespeeld worden, maar is overduidelijk gemaakt met co-op-multiplayer in het achterhoofd. Tot en met vier spelers kunnen er samen op uit trekken om het op te nemen tegen de gevaren rond de Belfry. Daarbij kunnen het uiterlijk, de wapens en de gear van personages naar eigen smaak worden aangepast. Het is de bedoeling dat Towerborne na release regelmatig wordt uitgebreid met seizoensgebonden content.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou