Crytek komt met nieuwe naam voor upgrade Hunt: Showdown

Crytek komt met nieuwe naam voor upgrade Hunt: Showdown

Crytek brengt komende maand een uitgebreide upgrade uit van Hunt: Showdown. De nieuwe versie gaat gepaard met een naamsverandering, die onlangs werd beoordeeld voor een leeftijdscategorie.

Crytek komt op 15 augustus met de upgrade die de huidige CryEngine vervangt met versie 5.11. Die zorgt volgens Crytek voor een grote sprong voorwaarts op grafisch gebied. De belichting, water, audio, de user interface en textures profiteren van de nieuwe engine, maar ook op het gebied van content komt er meer naar Hunt: Showdown. Crytek voegt onder meer een nieuwe map en unieke events toe.

View post on X

De toevoegingen zijn goed voor een naamsverandering, vindt Crytek. De studio doopt de game dan ook om tot Hunt: Showdown 1896. De naamsverandering werd eerder al aangekondigd via social media, maar onlangs kreeg die ook een leeftijdsclassificatie in Europa. Volgens de lore is er in-game één jaar verstreken (de game speelt zich van origine af in 1895), terwijl Hunt: Showdown in februari 2018 al in Steam Early Access ging.

De upgrade betekent dat Hunt: Showdown straks native draait op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Crytek belooft dat het spel gaat draaien in 4K-resolutie op 60 frames per seconde. De consoleversie krijgt de hierboven beschreven content-updates, maar verwacht wordt dat toekomstige updates zoals altijd eerst een testperiode op pc krijgen.

Hunt: Showdown 1896 wordt op 15 augustus gelanceerd op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Bekijk hieronder een recente video waarin Crytek vertelt wat de upgrade zoal in huis heeft:

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prachtig haar heeft die kerel.... ^^

0
test

ja hij ziet eruit alsof iemand op de randomize knop gedrukt heeft in een character creator :-)

0

Aanbevolen voor jou