Crowdfundingcampagne van Ratatan is live

Crowdfundingcampagne van Ratatan is live

Eerste doel is al ruimschoots behaald

De Kickstarter-campagne voor Ratatan - de spirituele opvolger van Patapon - is live gegaan.

De Kickstarter-pagina is hier te vinden. Er werd 127.605 euro gezocht voor het ontwikkelen van een initiële pc-versie. Op moment van schrijven is er meer dan 311.000 euro opgehaald en is dat doel dus ruimschoots bereikt. Bij ongeveer 319.000 euro wordt er een online modus aan de game toegevoegd, wat dus binnen handbereik ligt. Er is ongeveer 478.650 euro nodig voor het maken van een consoleversie voor PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

Ratatan werd afgelopen maand aangekondigd en is een spiritueel vervolg op Patapon. Die reeks is net als Ratatan bedacht door Hiroyuki Kotani. De eerste game verscheen in 2007 op PSP en is een tweedimensionale ritmegame waarin spelers een leger aan levende oogballen rondmarcheren door op de ritme van drums op de juiste knoppen te drukken. Er zijn twee vervolgen voor uitgekomen, die ook van remasters zijn voorzien op PlayStation 4.

Ook Ratatan is een ritmegame. Spelers leiden een schattig leger door op de maat van de muziek op knoppen te drukken. Daarbij hebben sommige personages een muziekinstrument, die speciale skills opleveren tijdens gevechten. De video is hieronder te bekijken. Hieronder valt een pas uitgekomen video van de game te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Er is ongeveer 478.650 euro nodig voor een consoleversie, al wordt niet duidelijk om welke consoles het precies gaat." Eén klik verder dan je muis lang is: Once we hit the console stretch goal then our plan is to release Ratatan on all current gen consoles; Xbox Series X, PlayStation 5, and Nintendo Switch.There are no plans to make this an exclusive release on any one platform.

[Reactie gewijzigd door COSMIC_TSAR op 1 augustus 2023 - 09:16]

0
test

Daar heb ik inderdaad overheen gekeken. Thanks voor de heads up, heb het toegevoegd!

0

Aanbevolen voor jou