Civilization 7-release gepland in eerste kwartaal van 2025

Civilization 7-release gepland in eerste kwartaal van 2025

Game komt naar pc en "consoles"

Sid Meier's Civilization 7 moet ergens tussen 1 januari en 31 maart 2025 uitkomen.

Dat heeft uitgever Take-Two Interactive laten weten bij het onthullen van zijn kwartaalcijfers, waar het bedrijf ook herbevestigde dat Grand Theft Auto 6 ergens in het najaar van 2025 uitkomt. Civilization 7 werd tijdens Summer Game Fest eerder dit jaar al aangekondigd, maar nu is er dus een iets duidelijkere releaseperiode bekend.

Overigens werd onlangs al bekendgemaakt dat er op 20 augustus een showcase wordt uitgezonden met de eerste gameplay van Sid Meier’s Civilization 7. De eerste gameplaybeelden worden op die dag op de Gamescom Opening Night Live Show uitgezonden, en na afloop van die presentatie zenden 2K Games en Firaxis een uitgebreidere gameplayshowcase uit via Twitch en YouTube. De showcase begint op 22:30 uur Nederlandse tijd en beslaat meer dan twintig minuten. De game verschijnt op pc en "consoles".

De Civilization-reeks bestaat al sinds 1991 en inmiddels zijn er meer dan 65 miljoen exemplaren van games uit de serie verkocht. Civilization 6 verscheen in 2016 en is de bestverkochte game in de reeks. In de turn-based strategiegames bouwen spelers hun eigen samenleving op door de jaren heen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou