Cheaters nu al actief in Valve's Deadlock

Cheaters nu al actief in Valve's Deadlock

De game bevindt zich louter nog maar in de testfase

Ondanks dat Deadlock, de nieuwe shooter van Valve, nog niet officieel uit is, zijn er nu al cheaters actief in de multiplayergame.

Op Reddit heeft een speler een video geplaatst waarin te zien is hoe een speler een aimbot gebruikt om extreem snel en accuraat te mikken. Een andere speler kan zelfs door een muur heen schieten. Het lijkt er dus op dat Valve aan de slag moet om cheaters in de game te weren.

Deadlock is al sinds 2018 in ontwikkeling, heeft tower defence-mechanismen en combineert als setting fantasy met steampunk. "Magiërs, vreemde wezens en robots", zo wordt de game omschreven. "Het bevat snelle bewegingen op zwevende rails, vergelijkbaar met Bioshock Infinite." In de kern is het een teamshooter waarin twee teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen.

Eerder dit jaar startte in het geheim een test voor de game, waar toen enkele duizenden spelers aan meededen. In augustus bleek al dat de testversie soms door 17.000 mensen tegelijk werd gespeeld. Afgelopen maand werd de game officieel aangekondigd middels een Steam-pagina. Eind augustus bleek dat de testversie van de game al meer dan honderdduizend gelijktijdige spelers aantrok.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Black ops 6 had vorige weekend ook al cheaters met de beta.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 9 september 2024 - 14:15]

0
test

Hoe zielig ben je dan? Lekker perma bannen en de cheat maker oprollen en dikke miljoenen boete geven.

0

Aanbevolen voor jou