Bewegende beelden van Valve-shooter Deadlock gelekt

Bewegende beelden van Valve-shooter Deadlock gelekt

De game zou op dit moment door honderden spelers worden getest

Nadat er vorige week al informatie en screengrabs van Valve's onaangekondigde shooter Deadlock online werden geplaatst, zijn er nu ook bewegende beelden gelekt.

De beelden zijn op moment van schrijven nog hier te zien, maar ze worden regelmatig gewist door Valve, dus het kan zijn dat ze inmiddels niet meer te bekijken zijn. De beelden tonen third-person-gameplay, de mogelijkheid om aan ziplines te hangen en diverse personages.

Vorige week lekte er al informatie uit over Deadlock. De game, die op dit moment in het geheim door honderden spelers getest zou worden, zou sinds 2018 in ontwikkeling zijn, tower defence-mechanismen bevatten en als setting fantasy met steampunk combineren. "Magiërs, vreemde wezens en robots", zo wordt de game omschreven. "Het bevat snelle bewegingen op zwevende rails, vergelijkbaar met Bioshock Infinite." In de kern zou het een teamshooter zijn waarin twee teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen.

Inmiddels heeft Insider Gaming een lijst geplaatst met alle personages die tot zover bekend in de game zitten. Het is niet bekend wanneer Valve de game officieel uit de doeken doet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou