Bèta Tekken 8 gespot op Steam
Nieuws

Bèta Tekken 8 gespot op Steam

Dat wordt knokken

Er komt mogelijk binnenkort een bèta aan voor de fighting game Tekken 8.

De bèta werd gespot op Steam, via de database van SteamDB. Daar blijken al assets klaar te staan die wijzen op een aankomende bèta. Op één van de afbeeldingen is de afkorting CNT te zien, waarschijnlijk een afkorting voor Closed Network Test.

De game was bij grote toernooien al offline speelbaar in een besloten alfatest, maar het grote publiek kon er nog niet mee aan de slag. Ook was de game nog niet online te testen. Het is op dit moment niet bekend wanneer de bèta uitkomt en hoe spelers eraan mee kunnen doen.

Het is de tweede keer in korte tijd dat nieuws rondom Tekken 8 vroegtijdig lekt. De onthullingstrailer van vechter Bryan Fury kwam eerder deze maand per ongeluk te vroeg online te staan.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Tomb Raider 4-6 Remastered aangekondigd
Nieuws

Tomb Raider 4-6 Remastered aangekondigd

Verschijnt op 14 februari 2025 op consoles en pc

Aspyr heeft vanmiddag Tomb Raider 4-6 Remastered aangekondigd, een collectie met drie Tomb Raider-games.

De collectie volgt daarmee het eerder dit jaar uitgekomen Tomb Raider 1-3 Remastered op. Deze tweede collectie bevat de drie spellen die de eerste drie Tomb Raider-games opvolgen, namelijk Tomb Raider: The last Revelation, Tomb Raider: Chronicles en Tomb Raider: The Angel of Darkness.

Net zoals in de eerste collectie kunnen spelers de games zowel in hun oorspronkelijke grafische staat als met verbeterde graphics ervaren. In de games gaat avonturierster Lara Croft op avontuur op allerlei locaties, van eeuwenoude grotten tot exotische steden. De collectie verschijnt op 14 februari 2025 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het pakket met de drie games kost 29,99 euro.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Deelnemers geheime Nintendo Switch Online-test moeten NDA ondertekenen
Nieuws

Deelnemers geheime Nintendo Switch Online-test moeten NDA ondertekenen

De test blijft voorlopig dus waarschijnlijk in mysterie gehuld

Deelnemers van de in mysterie gehulde Nintendo Switch Online-test die binnenkort wordt gehouden, moeten een geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen.

Eerder deze week bleek dat Nintendo van 24 oktober tot 6 november een test houdt onder ongeveer tienduizend gebruikers, genaamd 'Nintendo Switch Online: Playtest Program'. Mensen die lid zijn van Nintendo Switch Online en de Expansion Pack konden zich gisteren inschrijven, en de plekken waren voor zover bekend binnen enkele minuten gevuld.

Via social media blijkt nu dat aankomende deelnemers een NDA, oftewel een geheimhoudingsovereenkomst, moeten ondertekenen. Dat betekent dat ze niets mogen delen over wat ze tijdens de test ervaren.

Details over wat de test precies inhoudt zijn er niet. "Men zal exclusieve software op hun eigen Nintendo Switch-systeem moeten downloaden om mee te kunnen doen", zo legde het bedrijf uit. Gezien de geheimhoudingsovereenkomst is het waarschijnlijk dat we daar voorlopig ook niet achter komen, tenzij mensen de overeenkomst negeren natuurlijk - met alle risico's van dien.

Nintendo kondigde eerder deze week de Nintendo Sound Clock: Alarmo aan, een interactieve wekker met geluiden uit Nintendo-games. Daarnaast werkt het bedrijf achter de schermen aan de opvolger van de Nintendo Switch.

View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nieuw bedrijf van Blizzard-oprichter onthult debuutgame Sunderfolk
Nieuws

Nieuw bedrijf van Blizzard-oprichter onthult debuutgame Sunderfolk

Het spel is in feite een traditionele tabletop rpg voor pc en consoles

Dreamhaven, het bedrijf van Blizzard-medeoprichter Mike Morhaime, heeft zijn debuutgame onthuld: Sunderfolk.

Sunderfolk wordt een tactische game geïnspireerd door tabletop rpg's die met smartphones wordt bestuurd. De game komt echter wel op consoles en pc uit - smartphones zijn puur de controllers en de televisie dient in feite als het speelbord.

Spelers bezoeken de Sunderlands, waar ze vechten tegen monsters en allerlei dierlijke personages ontmoeten. Gevechten zijn turn-based, waarbij spelers een deck aan kaarten hebben waarmee ze kunnen aanvallen. De gevechten spelen zich af in levels op een grid bestaande uit hexagonen.

Het geheel moet daarbij als een tabletop rpg aanvoelen, maar dan toegankelijker omdat iedereen het met een smartphone of tablet via een pc of console kan spelen. Daarbij is de game wel specifiek bedoeld voor lokale co-op, in feite net zoals echte tabletop rpg's.

Morhaime was een van de oprichters van Blizzard. Hij werkte 28 jaar voor het bedrijf, maar vertrok en richtte in 2020 Dreamhaven op. Dit bedrijf bestaat uit twee ontwikkelteams die los van elkaar games ontwikkelen: Moonshot en Secret Door. Laatstgenoemde werkt aan Sunderfolk. Dit team wordt geleid door Chris Sigaty, die voorheen aan Hearthstone, Starcraft 2 en Heroes of the Storm heeft gewerkt.

Sunderfolk moet ergens in 2025 op Steam, PlayStation 5, Xbox Series-consoles en Nintendo Switch uitkomen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!