Beelden en info gelekt van nieuwe Valve-multiplayershooter Deadlock

Beelden en info gelekt van nieuwe Valve-multiplayershooter Deadlock

De game zou sinds 2018 in ontwikkeling zijn bij het bedrijf achter Steam

Er zijn beelden uitgelekt van een nieuwe third-person shooter van Valve, genaamd Deadlock.

De beelden zijn op social media verschenen en volgens Twitch-streamer en Valve-kenner Tyler McVicker spelen op dit moment "honderden" mensen een testversie. Het zou gaan om een third-person shooter waarin twee teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen.

McVicker claimt dat de game sinds 2018 in ontwikkeling is, tower defence-mechanismen bevat en als setting fantasy met steampunk combineert. "Magiërs, vreemde wezens en robots", zo omschrijft hij de game. "Het bevat snelle bewegingen op zwevende rails, vergelijkbaar met Bioshock Infinite." Ook claimt hij dat de game een combinatie is tussen Dota 2, Team Fortress 2, Valorant, Overwatch, Orcs Must Die en Smite.

"De maps lijken geïnspireerd door moderne Europeaanse steampunk (vergelijkbaar met Half-Life). De game had eerst scifi-elementen geïnspireerd door Half-Life en Portal, maar na negatieve feedback is de focus op fantasy komen te liggen."

Officieel is de game nog niet aangekondigd. De meest recente game die Valve heeft uitgebracht is Counter-Strike 2.

View post on X
View post on X
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij beginnen ze bij valve vaak aan games. Zelfs tot in een ver stadium, maar als ze merken dat het niet de kwaliteit haalt die van hen verwacht wordt gaat de game gewoon de prullenbak in. Ze hebben ook de resources om dit te doen, want het grote geld verdienen ze met steam.

0

Maar dat weet je dus niet zeker.

0

Aanbevolen voor jou