Balatro heeft nu ook cross-overs met Cyberpunk 2077 en Stardew Valley
Nieuws

Balatro heeft nu ook cross-overs met Cyberpunk 2077 en Stardew Valley

Ook The Binding of Isaac en Slay the Spire komen nu voor in de game

Een gratis update voor Balatro heeft nieuwe cross-overs aan de game toegevoegd, onder andere gebaseerd op Cyberpunk 2077.

Naast de bovenstaande game bevat de dlc ook cross-overs met Stardew Valley, The Binding of Isaac en Slay the Spire. De dlc, genaamd Friends of Jimbo (Pack 2), volgt het in augustus uitgekomen eerste pakket op met daarin cross-overs gebaseerd op The Witcher, Vampire Survivors, Among Us en Dave the Diver. Het geeft de kaarten nieuwe looks gerelateerd aan deze franchises.

Balatro is een roguelike waarin spelers decks bouwen en pokeren. Men kan verschillende soorten kaarten verkrijgen en daarmee combo's creëren om hoge scores te halen. De game is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc, Mac, iOS en Android.

Ron Vorstermans gaf het spel een 9 in de Gamer.nl-review: "Er zal wellicht teleurstellende dlc komen, er zullen tijden komen dat het spel nergens meer wordt genoemd, maar Balatro zal er altijd voor je zijn als je even niets te doen hebt. Dit is zo’n game waarvan het simpele concept zich leent voor bijna onbegrensde diepgang. Zelfs na tientallen uren spelen weet deze roguelite deckbuilder je te verrassen met strategieën waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren."

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Banjo-Tooie nu speelbaar via Nintendo Switch Online
Nieuws

Banjo-Tooie nu speelbaar via Nintendo Switch Online

Guh-huh uh-huh!

Banjo-Tooie, het vervolg op Banjo-Kazooie, kan sinds vandaag op Nintendo Switch gespeeld worden.

Vorige week werd al aangekondigd dat de game naar Nintendo Switch Online zou komen en nu is hij dus daadwerkelijk beschikbaar via de Nintendo 64-app op de Switch. Om deze app te downloaden, heeft men zowel een abonnement op Nintendo Switch Online als de Expansion Pass nodig.

De Banjo-franchise is sinds de overname van ontwikkelaar Rare eigendom van Microsoft, maar in 2022 kwam ook al voorloper Banjo-Kazooie naar Switch. Net als in Banjo-Kazooie gaan spelers in het vervolg op avontuur met beer Banjo en vogel Kazooie, die zich als één personage laten besturen. Spelers verkennen diverse platformlevels en moeten puzzelstukjes verzamelen. In vergelijking met Banjo-Kazooie zijn de levels in Tooie groter en soms zelfs verbonden met elkaar.

Rare bracht op de Nintendo 64 naast bovengenoemde platformers ook games als GoldenEye 007, Perfect Dark, Conker's Bad Fur Day en Blast Corps uit. Tegenwoordig is de Britse studio vooral bekend van Sea of Thieves, en werkt het aan het nog altijd in mysterie gehulde Everwild.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!