Aspyr werkt aan problemen rondom Star Wars Battlefront-collectie

Aspyr werkt aan problemen rondom Star Wars Battlefront-collectie

Het stabiel krijgen van de servers heeft de hoogste prioriteit

Aspyr heeft aangegeven op de hoogte te zijn van de vele problemen die Star Wars: Battlefront Classic Collection teisteren en aan oplossingen te werken.

Gisteren verscheen Star Wars: Battlefront Classic Collection op pc en consoles. Op release kon de game meteen op overweldigende negatieve gebruikersrecensies en reacties rekenen. De eerste uren waren er bijvoorbeeld maar drie servers actief, waardoor wereldwijd maar 192 mensen de game online konden spelen. Dat werd kort na release opgelost, maar het spel staat ondanks dat nog bol van de bugs. Daarbij worden potjes verpest door een hoge pingrate en veel gestotter.

In een kort bericht op de supportpagina van de Aspyr-website worden de problemen beaamd door het team. "Sinds release werken we hard aan alle problemen en verbeterde netwerkstabiliteit, en we blijven hier aan werken tot de netwerkinfrastructuur stabiel is." Daarbij kan men problemen doorgeven via een online formulier.

Star Wars: Battlefront Classic Collection bevat de klassieke third-person shooters Star Wars Battlefront en Star Wars Battlefront 2, die respectievelijk in 2004 en 2005 zijn verschenen. Spelers kunnen - als ze op een server weten te komen - potjes met maximaal 64 spelers ervaren. Ook is er lokale splitscreen-multiplayer voor twee spelers. Tot slot zijn ook de singleplayercampagnes met iconische gevechten gebaseerd op de Star Wars-films meegeleverd. De collectie is beschikbaar op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou