Ark: Survival Ascended verschijnt vandaag op pc

Ark: Survival Ascended verschijnt vandaag op pc

Consoleversie moet ergens in november uitkomen

Ark: Survival Ascended komt vandaag uit op pc, zo heeft Studio Wildcard aangekondigd.

Tijdens de Xbox Partner Preview-livestream gisteravond werden de eerste beelden van de remake van Ark: Survival Evolved getoond. Kort daarna kondigde het bedrijf aan dat de pc-versie in de loop van vandaag beschikbaar komt. Het gaat daarbij om een Early Access-versie. De game moet ergens in november uitkomen op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

De remake loopt op Unreal Engine 5 en heeft een verbeterde user interface, nieuwe opties om personages aan te passen en splitscreen multiplayer. De game krijgt daarnaast een in-game mod-browser, zodat als het goed is straks ook de consoleversies van mods gebruik kunnen maken. Meer details over de remake zijn op Xbox Wire te vinden.

Ark: Survival Ascended werd eerder dit jaar aangekondigd toen bleek dat vervolg Ark 2 werd uitgesteld naar eind 2024. De aankondiging bracht wat controverse met zich mee, omdat Studio Wildcard liet weten dat de oorspronkelijke versie van Ark: Survival Evolved offline zou gaan met de komst van Survival Ascended. Ook zou de remake eerst alleen beschikbaar komen via een bundel met Ark 2, maar die keuze werd uiteindelijk herzien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"De game moet ergens in november uitkomen op PlayStation 5 en Xbox Series S en S." Daar moet een "S" een "X" zijn vermoed ik

0
test

Klopt!

0
test

Nieuwe Xbox SenS confirrrmed :P

0

Aanbevolen voor jou