X360 Jump in anyone ? Wat nu ? [insider] | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Nou het is toch wat, voordat ik in het bezit was van een xbox 360 had ik een xbox. Ik hoefde daar maar een week op te spelen voordat hij kapot was, hij werd opgehaald en ik kreeg 'm terug. 2 uur Halo gespeeld en hij liep weer vast ! Pas toen hij gerepareerd was voor de 3de keer was er een nieuwe dvd speler ingestopt.

Tja dat was dan de Xbox, de xbox 360 ach dat zou toch wel goed gaan, ik zou hem een jaar naar de release halen zodat alle bugs en schoonheidsfoutjes er wel uit zouden zijn. Met Call of Duty 2 had ik geen problemen, en met Gears of War had ik in de eerste paar maanden ook geen problemen. Totdat GoW af en toe zomaar vastliep "disc read error". Ik had dat dan één keer per dag en dan heb je iets van "ach als dit het ergste is " . Totdat ik Battlefield haalde wat het gewoon helemaal niet meer meer deed.Zie ook  dit artikel.

Eergisteren naar de Dixons gegaan, ja de x360 maakt kra en, wel een nieuwe cd gekregen en vandaag is hij dan opgehaald. UPS kwam langs rond 13.00 , bonnetje getekend en nu dus x360 loos.... En wat nu ?

Op de Nintendo Wii Wii sport spelen ? muaaaaaaa, op de ps2 spelen, muaa , NDS muaa leuk voor de vakantie. De x360 is nog maar 2 uur weg en het laat al een leeg gevoel achter. Iets in mij denkt erover om weer the frozen throne te spelen maarja ik wil gewoon verder met Batttlefield 2, en mijn tijd verbeteren in de Dirt® demo beetje knikkeren met Marble blast en en en..

Tja dan maak je maar een insider om je af te vragen wat anderen hiervan vinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou