X360 Drives me to insanity | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

ok ok, haal een diepe adem. Ok, adem uit. ok.. tot 10 tellen. NEE LUKT , k*T Microsoft naait me keihard. Vorige week dinsdag kreeg ik mijn 3de versie van een x360. 2 keer eerder was er 1 meegenomen.

De 3de X360, 2 keer eerder had ik verschillende games terug moeten brengen naar de winkel om ze daar te laten omruilen, een x360 controller had ik al moeten laten omruilen omdat hij gekke geluiden maakt.

En vanavond, ik zit lekker Dirt te spelen, ineens een melding dat de game beschadigt is. En ik denk al "SHIT " heb ook BF 2 MC gespeeld en Gears of War. Ik bekijk de games en zie kra en, dus die kunnen ook op een willekeurig moment een foutmelding krijgen.

K*T microsoft ik word nu echt woedend van deze onzin, betaal ik hier 400 euro voor , en dan nog eens 60 euro per game , of soms meer ( 65 voor Dirt ) stelletje F*Ckers. En dan kan ik wel weer naar die winkels gaan ik kan nu 3 games inruilen als de winkels al niet moeilijk doen.

En ik kan weeeeer met de klanten service bellen en weer mi chien een maand wachten mi chien langer. Als ik dit had geweten... jup... dan had ik een ps3 gehaald en geen x360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou