WWE Smackdown vs Raw: Battle of the Babes | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Kijk, dan heb je de aandacht van mannen. Dus laten we daar mooi even op inhaken door de mooiste babes uit Smackdown en Raw te showen. Deze dames zullen ook speelbaar zijn in WWE Smackdown vs Raw 2008, dus even inlezen kan helemaal geen kwaad. Of gewoon plaatjes kijken...

SMACKDOWNTorrie WilsonLeeftijd: 32Signature Move: Springboard ElbowTheme song: Van 2006 tot nu "A Girl Like That" van Eleventh Hour

Als echte hillbilly groeide Torrie op het plattelandse Idaho. Op school zat ze bij de cheerleaders en in het atletenteam gezien haar voorliefde voor sport. In 1999 verhuisde Torrie naar Los Angeles om het daar te gaan maken als actrice, hoe origineel. Dit lukte niet, maar uiteindelijk kreeg ze de kans om toe te treden tot de World Championship Wrestling en de worstelaar David Flair te a isteren. Al gauw bleek ze meer in haar mars te hebben en ging ze door als vrouwelijke worstelaarster. Gezien de status die vrouwelijke WWE diva's hebben was het niet verwonderlijk dat de rondborstige dame gevraagd werd voor de Playboy waar ze in 2003 op de cover verscheen.

Ashley Ma aroLeeftijd: 28Signature Move: StarstruckTheme song: Tot 2005 "Be Yourself" van Audioslave

Al toen Ashley jong was kreeg ze worstelen met de paplepel ingegoten. Haar vader en oom waren beiden amateur worstelaars en vele middagen bracht Ashley in de gymzaal door. Na het winnen van een Mi Verkiezing kreeg ze de kans zich aan te sluiten bij WWE Smackdown en dat aanbod greep ze gewillig aan. Deze dame is echter de trouble-maker van het geheel. En eigenlijk niet eens opzettelijk. In 2007 gooide de blondine per ongeluk een kopje koffie over de schoot van de voorzitter van WWE. Dit resulteerde in een schorsing van de diva en staat ze op dit moment op non-actief. Gelukkig heeft ze andere zaken waarmee ze zich bezig kan houden zoals het sieren van de cover van Playboy waarin ze dit jaar te zien was en ze deed mee aan de Amerikaanse Expeditie Robinson.

Michelle McCoolLeeftijd: 27Signature Move: Spinning BackbreakerTheme song: "Not Enough for Me"

Met slechts 55 kilo is Michelle een van de lichtste WWE diva's. Haar gewicht is echter van geen belang want haar klappen en moves zijn bijzonder krachtig. En ook haar mondje weet ze te roeren want sinds het begin van haar carriere bij WWE Smackdown in 2003 heeft ze al flinke ruzies ontketend met de dames van Raw. 

RAWMelina PerezLeeftijd: 28Signature Move: California Dream/Kyrapractor

Een paar bijnamen van Melina zijn "The Barracuda" en de "Paparazzi Prince ". Perez staat graag in de aandacht en schuwt schandalen daarbij niet. Melina begon in 2000 met haar carriere als worstelaarster bij WWE Raw. Hoewel de meeste diva's van WWE ervan dromen om in de Playboy te staan, is dit een gruwelidee voor Melina Perez. 

Mickie JamesLeeftijd: 28Signature Move: Mick KickTheme song: "Obse ion"

Een oude rot in het vak, kan deze Mickie wel genoemd worden. Al sinds 1999 zit Mickie in de worstelwereld en heeft ze veel eigen moves ontwikkeld zoals de Mickie-DT, Mick-kick en de Mick-a-Rana. De diva heeft al drie maal de WWE Women's Championship gewonnen en is dan ook een heftige tegenstandster in de ring. 

Candice MichelleLeeftijd: 29Signature Move: CandywrapperTheme Song: "What is Love?" van Scooter

Candice heeft het allemaal goed bekeken en profiteert goed van haar status als profe ioneel worstelaarster. Zo is ze al verschenen in diverse Hollywood producties zoals Dodgeball, Confe ions of a Dangerous Mind en TomCats. In de ring is Candice echter ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Zo heeft ze een keer de WWE Women's Championship gewonnen en flink wat overwinningen op haar naam staan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou