Wrath of the Lich King nieuwe World of Warcraft uitbreiding? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het USK instituut, de Duitse software rating organisatie vergelijkbaar met de PEGI, heeft vandaag een leeftijdsgrens van twaalf jaar gegeven aan World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Het zou de volgende uitbreiding van Blizzard's populaire MMORPG betreffen, hoewel er nog helemaal geen informatie over bekend is. Het lijkt er thans op dat het USK een tik op de vingers heeft gekregen want de voorheen gekregen zoekresultaten tonen geen Wrath of the Lich King meer.

Het blijft nog bij geruchten, maar met een naam als deze, lijken de eerder verschenen geruchten een kern van waarheid te bevatten. Het is dan ook waarschijnlijk dat Northrend het nieuwe gebied in de nieuwe uitbreiding zal zijn daar er tijdens BlizzCon muziek gespeeld zal worden van dit continent. Dat is natuurlijk mits deze geruchten waar zijn.

Overigens verscheen al eerder een screengrab van de Collectors Edition DVD, waarop een whiteboard bij Blizzard te zien is. Op deze whiteboard is te zien dat Blizzard al vrij vroeg in de ontwikkeling van World of Warcraft is begonnen met het plannen van de landma a van Azeroth. Op het whiteboard is te zien dat naast Northrend ook de Maelstrom en de Undermine Isles nog moeten verschijnen. Saillant detail is echter dat er tijdens de periode van ontwikkeling waaruit het whiteboard stamt, totaal nog geen sprake was van de Bloodelves en de Draenei.

Wellicht zou het zo kunnen zijn, dat met de release van een eventuele nieuwe uitbreiding, nieuwe ra en wel eens zouden kunnen gaan bestaan uit Goblins en Naga, al zal het wel even worstelen worden om je Naga te voorzien van een stel nieuwe laarzen!

Op 3 augustus gaat BlizzCon 2007 van start en waarschijnlijk zal er dan meer informatie bekend worden gemaakt. Zullen de geruchten waar zijn? En anders kan altijd nog de Games Convention in Leipzig uitkomst bieden...

Met dank aan Wolf voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou