Wii Ware service start met Pokémon en Final Fantasy | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Xbox 360 heeft het Xbox Live Arcade platform, de PS3 heeft PSN en de Wii maakt gebruik van de Virtual Console. Een groot verschil tu en de service van Nintendo en die van de andere twee consoles, is dat er via de Virtual Console nog geen geheel nieuwe games te downloaden zijn. Binnenkort gaat daar verandering in komen, met de komst van de zogenaamde Wii Ware games.

Tijdens hun conferentie in Japan, heeft Nintendo de eerste Wii Ware titels aangekondigd. Pokémon Farm is een titel waar je Pokémon uit Diamond en Pearl naartoe kunt verplaatsen om ze daar op te voeden in een boerderijachtige omgeving. Andere titels zijn onder andere Star Soldier R, Mojipittan Wii (een grote puzzelhit van Namco Bandai) en Dr. Mario.

Naast deze kleinere games, zullen er ook grotere titels voor het Wii Ware platform beschikbaar komen. Square-Enix neemt hierbij de aftrap met een nieuwe Final Fantasy Crystal Chronicles game, met de sub titel The Young King and the Promised Land. In deze game zul je een eigen land op moeten bouwen. De game is volledig in 3D uitgevoerd.

De Wii Ware service zal in maart volgend jaar gelanceerd worden in Japan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou