Warhammer 40.000: Dawn of War 2 nu officieel bevestigd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het Belgische tijdschrift PC Gameplay heeft in haar laatste editie bevestigd dat Warhammer 40.000: Dawn of War 2 sinds september 2006 in ontwikkeling is. Dit kwam naar voren in een exclusief interview met producent Mark Noseworthy. Het was al eerder duidelijk dat het tweede deel in de serie van Dawn of War eraan zat te komen. Naast de  bevestiging zijn er een aantal pittige feitjes bekend gemaakt over de game.

De game zal ten eerste een ondersteund worden door DirectX 10. De Orkz en Space Marines komen weer terug in Dawn of War 2 met een eigen coöperatieve campagne. Meer ra en worden waarschijnlijk later in het jaar bekend gemaakt. Tevens zal er een maximum zijn van zes squads. Het is echter nog niet duidelijk of dit maximum alleen geldt voor campagnes of ook voor andere speelvormen.

Verder is de verwachting dat Dawn of War 2 veel gedetailleerder zal worden. Alle personages en squads krijgen unieke namen, de omgeving zal compleet vernietigbaar zijn en ook grafisch zullen stukken werkelijk van eenheden afvliegen. De release van Warhammer 40.000: Dawn of War 2 staat momenteel op "begin 2009 of later".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou