Voorkom dopinggebruikers in Pro Cycling Manager 2008 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Net zoals er jaarlijks een vernieuwde versie van de Football Manager-serie wordt uitgebracht, zo verschijnt ook elke zomer een nieuwe Pro Cycling Manager. Ook voor dit kalenderjaar is weer een nieuw deel van deze wielersimulatie aangekondigd. Deze editie, die ontwikkeld wordt door Cyanide, zal vanaf 27 juni in de winkels liggen.

In Pro Cycling Manager 2008 krijg je de leiding over een van de 65 beschikbare wielerteams. Ondanks dat je zelf niet hoeft te fietsen, zijn er genoeg taken die je gedurende een seizoen zult moeten volbrengen. Zo moet je bijvoorbeeld een degelijk training chema opstellen en dien je de financiële zaken van het team te regelen.

In vergelijking met het deel dat het afgelopen jaar op de markt verscheen, kent de 2008-versie een aantal verbeteringen. Zo is de kunstmatige intelligentie behoorlijk opgeschroefd en zijn de animaties van de renners een stuk realistischer. Verder bevat de game vrijwel alle renners uit het huidige circuit en zijn de statistieken weer hernieuwd.

Wil je nog meer weten over deze spectaculaire serie of denk je erover om de voorgaande editie uit de budgetbakken te vi en, werp dan gerust een blik op onze recensie van Pro Cycling Manager 2007.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou