Voertuigen van Combat Mission: Shock Force tonen zich | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Bij de meeste gamers zal Combat Mi ion niet direct een belletje doen rinkelen, maar deze gamereeks is toch één van de meest gewaardeerde en meest realistische oorlog imulaties op de markt. De vele awards die Combat Mi ion in de wacht sleepten konden echter niet verhelpen dat het spel een niche bleef, met niet bepaald indrukwekkende graphics en voor de meeste gamers een te hoge complexiteit.

Binnenkort komt een nieuwe deel van Combat Mi ion op de markt met de subtitel Shock Force, het eerste nieuwe deel in drie jaar tijd. Strategisch aangelegde gamers zouden deze game zeker in de gaten moeten houden, want Battlefront.com heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Een geheel nieuwe 3D-engine is uit de grond gestampt die het spel eindelijk wat meer grafische pracht geeft en die beter geschikt is om het spel in real-time te spelen. De echte fans zullen waarschijnlijk de voorkeur geven aan de turn-based spelmode en deze is ook nog steeds voorzien, net als de mogelijkheid om in real-time het spel op ieder moment te pauzeren.

Combat Mi ion: Shock Force speelt zich af in Syrië en laat je in de campagne spelen als de Amerikanen. Behalve met het Syrische leger zul je ook rekening moeten houden met terroristische aanvallen, zelfmoordcommando's en spionnen. De omgeving is zeer gevarieerd, van kale woestijnvlaktes tot beboste gebieden en zelfs steden met flatgebouwen. Alle informatie die je maar wil weten over Shock Force kun je vinden op de officiële website. Vandaag zijn er onder andere wat nieuwe screenshots van een paar voertuigen uit het spel verschenen. De releasedatum hoef je niet zelf te zoeken: Shock Force is online te koop vanaf 27 juli.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou