Vier nieuwe Tales-titels bij Namco Bandai in de maak | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In het bekende blad Famitsu laat Namco Bandai weten dat ze op dit moment aan maarliefst vier verschillende jRPG's aan het werken zijn. Deze games vinden stuk voor stuk te plaatsen in de Tales-saga, een reeks waarmee we in het verleden onder andere op de Gamecube mochten kennismaken in de vorm van Tales of Symphonia.

Veel is er nog niet bekend over de inhoud van de vier aankomende games, maar Famitsu wist te melden dat er zowiezo een vervolg op Tales of Symphonia zal komen, dit natuurlijk voor de Wii. Verder mogen ook de handhelds nieuwe Tales-delen verwachten, zijnde Tales of Innocence voor de DS en Tales of Rebirth voor de PSP. Als laatste zullen ook de PS2-bezitters in de toekomst mogen genieten van Tales of Destiny.

Famitsu wist verder nog te melden dat het ernaar uitziet dat Tales of Innocence een volledig nieuw deel zal worden, maar dat de titels voor de PS2 en PSP 'slechts' overzettingen zijn van reeds bestaande delen, dit met de nodige toegevoegde extra's. Hopelijk mogen we jullie snel voorzien van de eerste beelden van deze vier aankomende jRPG's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou