Verse geruchten rond nieuwe game van Team ICO | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De game die schitterde door afwezigheid op de laatste Tokyo Game Show is natuurlijk het laatste project van Team ICO. Dit team is al verantwoordelijk voor magische games als Shadow of the Colo us en ICO op de PS2 en het het blijft een vera ing wat deze studio met de laatste hardware van Sony uit kan voeren. In de laatste Game Informer zijn enkele geruchten losgelaten rondom de nieuwe game van Team ICO, die hoogstwaarschijnlijk 'The Last Canyon' zal gaan heten.

De game zal plaats gaan vinden in een enorme woestijn, vol met grote ravijnen. Als speler heb je de volledige vrijheid om in en uit deze ravijnen te klimmen. Je zult beschikken over een forse hangglider waarmee je het gebied vanuit hogere sferen zult kunnen verkennen. Dit vliegapparaat zal echter geen modern stuk techniek zijn, maar gewoon een product van hout en stof. Op elk gewenst moment kan je van je glider af stappen en lekker door de omgeving gaan banjeren. Het is duidelijk dat je op zoek moet gaan naar "iets", maar wat dat precies is, is nog niet bekend.

Let wel: helaas zijn dit nog maar geruchten, er is nog niets bekend gemaakt over The Last Canyon. Het blijft dus even wachten op een bevestiging en het eerste beeldmateriaal, voor we de (ongetwijfeld) unieke sfeer van deze veelbelovende game in ons op kunnen nemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou