Venus Redemption, een game speciaal voor vrouwen | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

We leven in een tijd waarin casual games steeds belangrijker worden. Spellen als Desperate Housewives, The Sims, Brain Training en ook het gisteren aangekondigde Dirty Dancing tonen aan dat grote uitgevers langzaam maar zeker realiseren dat gamende huismoeders een serieuze afzetmarkt vormen. Ook Venus Redemption van ontwikkelaar nDreams speelt duidelijk in op deze trent, want het spel is speciaal bedoeld voor vrouwen van boven de dertig.

Verwacht dan ook geen uiteengespatte buitenaardse wezens of gigantische explosies in Venus Redemption, maar een subtiel verhaal met veel afgeronde personages die er niet vies van zijn hun emoties te uiten. Het spel zal in lo e episodes verschijnen en door de achterliggende technologie kunnen de makers in rap tempo nieuwe verhaaltjes uit de mouw schudden. Voor het verhaal is overigens een profe ionele schrijver in de arm genomen en ook aan de muziek wordt veel zorg besteed.

Het grafische aspect komt op de tweede plaats, omdat het spel op vrijwel elke pc te spelen zou moeten zijn. Venus Redemption is daarbij reuze eenvoudig in zijn besturen. Alleen een muis met één muisknop volstaat al.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou