Vechten als superhelden in nieuwe Marvel fighting game | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is al eerder geprobeerd, maar nooit echt goed gelukt; Fighting-games waarin helden tegen elkaar vechten, zonder dat ze hun eigen identiteit en krachten verliezen. EA Chicago, het team achter Fight Night en Def Jam: Icon, gaat de strijd aan met een nieuwe Marvel fighting game.

"Geen van de games die nu uit zijn hebben waargemaakt waar een juiste superheldenstrijd om gaat", vertelt Kudo Tsunoda van EA Chicago. "Of de personages vechten niet als de superhelden die ze zijn, of je hebt niet de epische schaal van de gevechten. De meeste videogames nemen bestaande vecht-technieken, gooien er een paar superhelden in en noemen het een superhero fighting game."

EA Chicago gaat die epische schaal en alle krachten van de superhelden wel gebruiken. Elk personage zal dus volledig anders spelen, en de omgevingen bestaan soms wel uit volledige blokken stad. Dat wordt dus een helse klus om te balanceren.

Qua graphics zal EA Chicago zich niet richten op fotorealisme, maar meer de Marvel-stijl trouw zijn. Dit betekent volgens Tsunoda niet persé cel-shaded, maar een 'hyper level of detail'. Hoe dat eruit komt te zien is nog maar afwachten. Het spel, dat overigens nog geen titel heeft, staat gepland voor 2008.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou