Vecht met Goku online in DBZ: Budokai Tenkaichi 3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ondanks dat de serie allang en breed opgehouden is, kennen de Dragon Ball Z spellen aardige succe en. Niet heel vreemd, aangeziende vorige Budokai Tenkaichi delen hele leuke spellen waren. In de winter van 2007 moet alweer het derde deel uit deze reeks het levenslicht zien op de Wii en Playstation 2. Atari maakte over Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 enige details bekend.

Zo zal de Wii-versie een online multiplayer bevatten, waardoor het eindelijk mogelijk zal zijn om mensen over de hele wereld met kamehameha's en masenko's te bestoken. Deze functie ontbreekt bij de Playstation 2-versie, maar kent een hele andere mogelijkheid, namelijk het "Disc Fusion System". In Tenkaichi 3 heb je de mogelijkheid om een van de voorgaande delen in je console te stoppen, waarmee je nieuwe gameplay modes vrij kunt spelen.

"Het brengen van een online multiplayer met Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 naar de Wii is een fantastische innovatie, waarop de fans lang gewacht hebben en de gameplay naar een nieuw level brengt", zegt Mathieu Piau, product manager van Atari Europe, "Het 'Disc Fusion System' voor de Playstation 2 geeft een extra speciale bonus voor de fans, die de serie vanaf het begin hebben gevolgd. Uiteindelijk zal het leiden tot een onvergetelelijke Dragon Ball Z ervaring."

Verder heb je in Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 de mogelijkheid om met meer dan 150 speelbare personages te vechten in 30 verschillende arena's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou