Vandaag teaser-trailer van Duke Nukem Forever | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Duke Nukem Forever is al sinds 1996 in ontwikkeling en al sinds 2001 hebben we geen nieuw beeldmateriaal van de titel mogen aanschouwen, maar morgen is het dan eindelijk zover. Als we 3D Realms op hun woord mogen geloven, zal later vandaag namelijk een teaser-trailer van het langverwachte spel worden vrijgegeven. De teaser zal vandaag tegen het eind van de middag, begin van de avond onze tijd beschikbaar worden gesteld.

De teaser was oorspronkelijk alleen bedoeld voor de kerstborrel van 3D Realms, maar toen de teaser daar vertoond werd waren de aanwezigen er allemaal van overtuigd dat het een geschikt moment was om weer eens wat van deze game aan de wereld te laten zien. Op het forum van 3D Realms is een screenshot uit de trailer geplaatst, maar door de drukte op de server wordt die momenteel niet geopend. Gelukkig hebben we hem hieronder voor je klaar staan!

En nu maar hopen dat we niet voor de gek gehouden worden door de mannen bij 3D Realms! We hebben ondanks de vrieskou voor de zekerheid toch op de kalender gekeken: het is géén 1 april vandaag.

Let's Rock!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou