Vandaag Games in Concert Lowlands op tv | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In een afgeladen tent op Lowlands heeft Games in Concert  zojuist meer dan vijftienduizend mensen in vervoering gebracht. Mensen neurieden mee op de herkenningsmelodie van Mario en stampten mee op de maat. Heb je dit alles live moeten mi en, dan kun je het vanavond op televisie alsnog bekijken.

Tijdens het avondprogramma van de VPRO maakte de omroep gisteren namelijk bekenddat er ook beelden van Games in Concert uitgezonden zullen worden inhet middagprogramma van vandaag! Van 17:05 tot 17:50 uurschaart Games in Concert zich bij de andere Lowlands-artiesten Ojos deBrujo, Turbonegro, Blaxtar, Typhoon. Het programma wordt uitgezonden opNederland 1.

Hoewel we bij Gamer.nl hartstikke blij zijn dat het initiatief ook delandelijke televisie haalt, was de aankondiging ietsje knulliger. Inplaats van Games in Concert werd het festijn namelijk Games in Musicgenoemd. Ach, een klein smetje op een wel héél toffe gebeurtenis.

Want, voor degenen die het laatste jaar onder een steen gelegen hebben,Games in Concert is een muziekinitiatief van Gamer.nl en de NCRV.Tijdens het concert wordt bekende muziek uit games ten gehore gebrachtdoor het Metropole Orkest en zangkoor PA'dam.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou