Van poepluiers tot opstandige pubers in Babysitting Mania | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Mannen willen in games graag iets zijn waar ze in werkelijkheid louter van kunnen dromen. Ze spelen graag een actieheld die buitenaardse wezens in de pan hakt, of een coureur die aan duizelingwekkende snelheden over het asfalt raast. Vrouwen daarentegen, die nemen hun dagelijkse beslommeringen graag mee in de gameswereld.

En ja, dit is een generalisering, maar wel eentje die regelmatig wordt bevestigd. Niet voor niets is The Sims, een spel waarin je een huishouden runt, mateloos populair bij vrouwen. Ook het puzzelspelletje Diner Dash, waarin je een serveerster speelt, spreekt de dames erg aan. In dezelfde trend verschijnt later dit jaar Babysitting Mania, een spel waarin je als oppas aan de slag kunt gaan. Codemasters hoopt Babysitting Mania later dit jaar op de markt te brengen.

Net als Diner Dash kent Babysitting Mania zijn oorsprong als een downloadbaar spelletje voor de PC genaamd Nanny Mania dat maar liefst zeven miljoen keer werd gedownload. Multi-tasken, iets waar vrouwen bewezen beter in zijn dan mannen, is de belangrijkste taak in Babysitting Mania. Je moet een stel kinderen tegelijk in hun behoeften voorzien, van het verschonen van een luier van een jonge baby, tot het in het gareel houden van een puber. Snelheid en goede planning zijn van groot belang.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou