Unreal Tournament 3-mods voor de PlayStation 3 uitgelegd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Met de release van Unreal Tournament 3 zal cro -platform gaming van een nieuwe dimensie worden voorzien. Ontwikkelaar Epic, één van de meest vooruitstrevende ontwikkelaars wat betreft het ontwikkelen van technologie, maakt het namelijk mogelijk om PC-mods op de PlayStation 3 te laten spelen. Er is nu meer duidelijkheid gekomen over het hoe en wat van deze feature.

Op de PC komt Unreal Tournament 3 namelijk met alle mogelijke tools, dus het pakket waarmee ook Gears of War en BioShock zijn gemaakt. Hiermee zijn de mod-opties sowieso schier oneindig. Deze mods kunnen allemaal op de PC gemaakt worden, maar kunnen ook moeiteloos naar de PS3 worden overgezet. Wanneer je simpelweg 'export to PS3' klikt, maak je een mod die je af kunt spelen op de PlayStation 3.

Deze file kun je gewoon hosten en wanneer mensen deze downloaden, kunnen ze het op een memory stick zetten, deze in de PlayStation 3 stoppen en het in het spel laden. Ook komt er een dedicated server met mods, waarop je kan inloggen en deze mods naar de hard drive van je PS3 kunt downloaden. Het is nog niet bekend of deze functie zal werken met de web browser van je PS3. In dat geval kun je, als je mods wilt, het helemaal zonder PC afhandelen.

Hoewel de PS3-versie is uitgesteld, kunnen de PS3-bezitters bij aanschaf van de game meteen al de mods downloaden die reeds door de PC-bezitters gemaakt zijn. Helemaal gratis oneindig downloadable content dus.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou