Ubisoft komt met Tom Clancy-vliegspelletjes | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ubisoft komt volgend jaar met een vlieggame geïnspireerd op het werk van Tom Clancy. Vooralsnog gebruikte Ubisoft de rechten op het werk van Tom Clancy vooral voor het ontwikkelen van tactische shooters zoals Splinter Cell en Ghost Recon. Met EndWar waagt men zich echter voor het eerst aan een strategische Tom Clancy-game en nu staat dus ook een Tom Clancy-vliegspel op stapel.

Tom Clancy Air Combat zoals we het spel voor het gemak even noemen, wordt ontwikkeld door de Ubisoft-studio in Boekarest, dat al veel ervaring heeft in het genre dankzij de Blazing Angels-reeks. Het spel situeert zich in de nabije toekomst, waarin een privé militaire organisatie zoveel macht heeft weten op te bouwen, dat het de Verenigde Staten aan kan vallen. Als speler kruip je achter de cockpit van high-tech jets aan zowel Amerikaanse zijde als aan de kant van de 'terroristen'. Je kunt beschikken over allerlei high-tech snufjes, op het gebied van veilighied, comfort en verbeterde perceptie van de omgeving.

Het eerste deel in de Tom Clancy Air Combat-franchise zou in 2008 het levenslicht moeten zien voor 'next-gen consoles' en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou