Two Worlds patch 1.5 verkrijgbaar vanaf 21 augustus | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Meer nieuws op het Two Worlds-front. Onlangs werd namelijk bekend gemaakt dat men druk bezig is met een nieuwe patch voor de RPG. Het is niet zomaar een stukje software wat enkele gaatjes dekt; de ontwikkelaar is van plan om álle minpunten die Two Worlds eerst had, volledig weg te werken. Denk bijvoorbeeld aan de gezichten en de animaties van de NPC's, die eerlijk gezegd ook niet al te best waren. Ook de lipsynch lijkt een stuk realistischer te worden, wat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen is.

De patchlijst zoals hij er nu uitziet:

Supporting Games for Windows (Vista Game Explorer, UAC, Media Center)Improved AI BehaviourImproved Trading SystemRedesigned Faces and AnimationsRealistic lipsyncImproved support for ModsFast looting for animalsSummoned creatures are following heroPo ibility to do manual magic aimingContent of a chest depends on the difficulty of the lockDaarnaast meldt fansite InsideTwoWorlds dat de aanpa ingen ook daadwerkelijk voor enorm goede veranderingen hebben gezorgd. Jammer dat het spel pas maanden na release pas écht goed speelbaar is, maar het is niet anders. Wel is het goed om te weten dat patch 1.5 al in de Amerikaanse versie, alsmede de Xbox 360-versie verwerkt zit. Deze moet ook ergens deze maand verschijnen.

Wellicht in patch versie 1.5 geen lelijke dikke heks, maar een ware Angelina Jolie?

Ben je in het bezit van de eerder uitgebrachte Europese release, dan ziet het er naar uit dat je binnenkort een patch van minstens 1 Gieg binnen mag halen.  Men mikt op een release van 21 augustus. Inderdaad, vlak voor de Games Convention in Leipzig.  Wil je de makers bedanken voor het behalen van je datalimiet (die mensen zijn er nog!), dan kan dat ook: ze hebben een stand op de gamesbeurs.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou