Twee nieuwe delen in Kingdom Hearts reeks aangekondigd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vandaag heeft Square Enix twee gloednieuwe delen in de Kingdom Hearts reeks aan het publiek aanwezig op de Tokyo Game Show laten zien. Beelden van de games kunnen we jullie spijtig genoeg nog niet voorschotelen, maar de eerste flarden aan informatie en de logo's van de games wisten we wel reeds te bemachtigen.

De eerste game heet Kingdom Hearts 358/2 Days en zal verschijnen voor de Nintendo DS. De trailer die men te zien kreeg op de Tokyo Game Show doet vermoeden dat deze draagbare Kingdom Hearts een stuk donkerder zal aanvoelen dan de andere delen. Zo liet Square Enix zien dat Sora, het hoofdpersonage uit de game, een donker gewaad aanheeft en dingen aan het overleggen is met een groep andere duistere personages. Bovendien was ook koning Mickey (Mouse) in het filmpje te zien en zag hij er volgens de aanwezigen ongelofelijk stoer en zelfs een tikkeltje kwaadaardig uit. Kingdom Hearts 358/2 Days is echter nog volop in ontwikkeling waardoor een releasedate nog onbekend is.

De andere game die te zien was heeft de titel Kingdom Hearts: Birth by Sleep met zich meegekregen en zal exclusief voor de PSP verschijnen. Volgens de eerste berichten zal deze game spelers een avontuur voorschotelen waarin drie volledig nieuwe personages de hoofdrol zullen vertolken. Het hoofdpersonage zal mogelijk Thera heten en ook Xehanort zal een rol in de verhaallijn te vervullen hebben. Kingdom Hearts: Birth by Sleep zou zich nog voor de gebeurteni en in het originele Kingdom Hearts afspelen. Deze PSP-titel zal trouwens gemaakt worden door het team binnen Square Enix dat Crisis Core: Final Fantasy VII ontwikkelde. Wanneer we meer over deze twee games weten zijn we er als de kippen bij om alles met jullie te delen!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou