Trailer van Jane Jensen's nieuwste: Gray Matter | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De jongere gamers zal de naam Jane Jensen waarschijnlijk niet veel zeggen, maar deze dame heeft toch enkele van de beste adventuregames ooit achter haar naam geschreven. Jensen is namelijk verantwoordelijk voor de Gabriel Knight-reeks, waarin je met een eigenwijze blondharige speurder, met de stem van Tim Curry, occulte zaakjes moet onderzoeken.

Het laatste deel, Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned stamt alweer uit 1999, maar uitgever Sierra zag geen heil meer in een nieuw deel. Daarom zocht Jane toevlucht bij het Duitse Anaconda Games, dat haar nieuwste verhaal dolgraag in gamevorm over wil zetten. Verwacht geen torenhoge production values, maar wel een degelijke adventuregame met een ijzersterk verhaal. Onderstaande trailer geeft een sfeerimpre ie van het spel, weliswaar met Duitse tekstjes maar dat mag de pret niet drukken.

Voor wie niet bekend is met Gabriel Knight: vis het derde deel eens uitde budgetbak en ervaar een variant 'The Da Vinci Code The Game' maardan zonder filmlicentie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou