Tomb Raider: Anniversary in stukjes naar Xbox 360 * | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Omdat er helemaal geen sprake van was dat Tomb Raider: Anniversary ook op de Xbox 360 zou verschijnen, waren we ook enigszins verbaasd toen we in een gameomschrijving van de ESRB (Electronic Software Rating Board; de mannen in pakken die games een rating geven) de volgende update tegenkwamen:

Dit kan twee dingen betekenen; of de ESRB heeft een vergi ing gemaakt, of Eidos heeft besloten om de eerste voorzichtige stap te zetten richting gamedistributie via Xbox Live. Het laatste zou ook meteen verklaren waarom Tomb Raider: Anniversary is gesplitst in verschillende delen, aangezien dat eenvoudiger te downloaden zou zijn dan de hele game ineens.

Er is echter nog niet zeker, dus het blijft voorlopig nog even de vraag of Xbox 360-bezitters binnenkort ook van de verjaardagsremake van de originele Tomb Raider kunnen gaan genieten. We houden het in ieder geval in de gaten.

* Update: Tomb Raider: Anniversary komt inderdaad naar de Xbox 360, en wel op de volgende manier: Croft Manor zal gratis ter download worden aangeboden, de overige vier levels zullen per twee te downloaden zijn vanaf de Xbox Live Marketplace. Hoeveel Microsoft punten de packs gaan kosten kon Crystal Dynamics ook nog niet met zekerheid zeggen.

Overigens zijn er voor later dit jaar, waarschijnlijk in de zomer, plannen om een special edition uit te brengen van Tomb Raider: Legend waar de content van Anniversary bij inbegrepen zal zitten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou