Toekomstracer Zero-G Racing openbaart zich | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ontwikkelaar Midas Interactive heeft vandaag een nieuw spel aangekondigd. Het betreft Zero-G Racing, een futuristisch racespel voor de Nintendo DS dat nogal wat gelijkeni en vertoont met series als WipeOut en F-Zero. Het is vrij verra end dat er nu pas een aankondiging heeft plaatsgevonden. Het spel ligt 18 april namelijk al in de winkels.

In Zero-G Racing  vlieg je door drie verschillende omgevingen om de snelste racer van het universum te worden. In totaal bevat het spel meer dan twintig verschillende circuits. Om de verschillende races tot een goed einde te brengen, heeft elk voertuig de beschikking over verscheidene wapens. Zo kun je bijvoorbeeld mijnen plaatsen opdat de achtervolgende opponenten ontploffen. Ook zal Zero-G Racing naast de gebruikelijke singleplayer-modi een uitgebreide online-multiplayer bevatten.

Niet alleen qua gameplay lijkt Zero-G Racing veel op F-Zero, ook de naam doet verdacht veel denken aan de populaire reeks van Nintendo. Of Midas Interactive dit met voorbedachten rade gedaan heeft is nog maar de vraag, maar opzienbarend is het in ieder geval wel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou