Tienerfilm High School Musical krijgt zing- en dansspelletjes | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Disney Interactive Studios kondigt vandaag trots aan dat de kinderfilm High School Music binnenkort verrijkt zal worden met een tweetal games en wel High School Music: Sing It! voor de PS2 en Nintendo Wii en High School Music: Makin' the Cut voor de Nintendo DS. Ken je High School Music niet? Dan had je op 25 december 2006 naar Jetix moeten kijken, volgens Wikipedia. Maar ook wij hadden toen wel wat beters te doen.

PS2/Wii-versie

Twee verschillende spelletjes dus. Sing It! is een karaokespelletje waarin je de liedjes uit zowel High School Music als High School Music 2 mag meezingen, terwijl je op het scherm vertegenwoordigd wordt door één van de personages uit de film. Je krijgt een microfoon bij het spel geleverd, maar de PS2-versie werkt ook gewoon met de microfoons die bij Singstar zitten. De Nintendo DS-versie Makin' the Cut is een dan pelletje waarbij je ritmisch moet tikken terwijl de personages uit de film allerlei dansmoves uitvoeren.

En op de Nintendo DS

De game zal in oktober verschijnen en zal verpakt zijn in onderstaand doosje. Alleen al daarom zou je de game in huis halen. Het pure plezier dat van die mensen afstraalt is verrijkend!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou