Tien jaar geleden: Verschijningsdatum Serious Sam: TSE niet aangepast | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verschijningsdatum Serious Sam: The Second Encounter niet aangepast

Serious Sam: The Second Encounter werd  volgens gamewebsite Gamespot een jaar uitgesteld, maar uitgever Take Two maakte later die dag bekend dat het spel geen vertraging had opgelopen. De game zou volgens het bedrijf gewoon op 18 januari 2002 uitkomen.

Geheel waar was dat overigens niet, gezien Serious Sam: The Second Encounter uiteindelijk een maandje later verscheen dan Take Two destijds aangaf. De game was de tweede episode van de eerste Serious Sam-game. Het schietspel staat bekend om zijn hectische gameplay en werd ontwikkeld door Croteam. Gathering of Developers gaf de game uit. Het tweede deel bevat naast andere locaties, tevens enkele nieuwe wapens, waaronder een kettingzaag, vlammenwerper en sniper rifle. Ook ging de release van het spel gepaard met een map pack met enkele door fans ontwerken levels voor zowel de single- als multiplayer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou