Thronebreaker-dlc voor Gwent is volledige The Witcher-rpg | Gamer.nl

Thronebreaker-dlc voor Gwent is volledige The Witcher-rpg | Gamer.nl

CD Projekt Red heeft een gameplaytrailer voor Thronebreaker: The Witcher Tales uitgebracht. De Gwent-dlc belooft een volledige rpg te worden met veel traditionele The Witcher-elementen.

Thronebreaker volgt het verhaal van koningin Meve, de vorstin van Lyrië en Rivia die een grote rol speelt in de The Witcher-boeken. De game speelt zich af tijdens de tweede oorlog van de Noordelijke rijken tegen Nilfgaard, die centraal staat in de vijf romans.

Als Meve verkennen spelers vier verschillende rijken waarin keuzes moeten worden gemaakt, die gevolgen hebben voor het verloop van de game. Ook moet het leger worden onderhouden en breiden spelers hun troepen uit met nieuwe kaarten.

The Witcher

Gevechten worden gevoerd als traditionele Gwent-gevechten, met meer visuele effecten dan voorheen. Het speelveld is interactiever en bestaat per speler nu uit twee lagen, in plaats van drie. Tijdens het dertig uur durende verhaal vechten spelers met en tegen bekende wezens uit het The Witcher-universum.

Eerder werd nog bekend dat de actrices voor de rollen van Ciri en Yennefer voor The Witcher-serie zijn gecast. Bij de serie was al bekend dat Henry Cavill de rol gaat vertolken van Geralt.

Thronebreaker: The Witcher Tales is vanaf 23 oktober als lo taande uitbreiding beschikbaar voor Gwent op pc. Op 4 december verschijnt de uitbreiding voor PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou