Thrillville-vervolg ontspoort naar nieuwe platformen | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vorig jaar kwam LucasArts met ThrillVille op de proppen, een unieke combinatie van pretparkmanagement en een verzameling minigames, veelal geïnspireerd op arcadekla iekers. Voor eind dit jaar staat alweer een vervolg op stapel, genaamd ThrillVille: Off the Rails. Naast de Playstation 2 en Playstation Portable, waarvoor het origineel verscheen, zal Off the Rails ook verschijnen op Nintendo Wii, Xbox 360, PC en Nintendo DS. Deze laatste versie wordt gemaakt door DC Studios en zal de stylus-besturing op talrijke manieren benutten, de overige versies zijn nog steeds in handen van Frontier Developments.

Off the Rails belooft meer dan 100 nieuwe mi ies, vijf nieuwe parken en twintig nieuwe attracties. Ook zijn er veertien nieuwe minigames toegevoegd, waaronder een side-scrolling beat 'm up genaamd Bandito Chinchilla en de boksgame-met-robots Robo K.O. Naast de veertien nieuwe spelletjes, maken ook twintig minigames uit het eerste deel opnieuw hun opwachting, maar wel met nieuwe levels. In de Xbox 360-versie zal elk van deze minigames zijn eigen leaderboard kennen.

Het sociale aspect van ThrillVille is flink onder handen genomen. De gesprekken met de parkbezoekers zijn een stuk realistischer geworden en bevatten meer nuttige informatie over hoe je het park zou moeten runnen. Daarnaast worden deze gesprekken ook gebruikt om het verhaal te vertellen.

ThrillVille: Off the Rails verschijnt in oktober van dit jaar en wordt uitgegeven door LucasArts.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou