Test je ninja kunsten in mei met Ninja Gaiden 2 demo | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op de site van Ninja Gaiden 2 heeft Microsoft enkele nieuwe aankondigingen gedaan over de te verschijnen ninja-game. Het belangrijkste nieuws is de aankondiging van een speelbare demo, die ergens in mei zou moeten verschijnen. Dan zullen we eindelijk een indruk kunnen krijgen van de moeilijkheidsgraad van het spel, een belangrijke eigenschap aangezien juist de moeilijkheidsgraad het originele Ninja Gaiden zo populair maakte.

Daarnaast is op de site een aftelling naar 15 april begonnen. Wat we precies te zien zullen krijgen op die dag is nog onduidelijk, maar het zal in ieder geval nieuwe informatie zijn, waarschijnlijk in de vorm van een gameplay video.

Tot slot is duidelijk geworden dat het Amerikaanse ESRB, verantwoordelijk voor de leeftijdsbeoordeling in het land, de game geschikt ziet voor spelers van zeventien jaar en ouder. Dit stelt enorm gerust, aangezien we in de trailers van Ninja Gaiden 2 een hoop bloed hebben zien rondvliegen en er was dan ook angst dat de game mi chien hetzelfde lot als Manhunt zou ondergaan. Hoe de game in Europa beoordeeld wordt is vooralsnog onduidelijk, maar er is goede hoop dat de game ook hier gewoon in de schappen kan verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou