Team GX is op zoek naar gamende meiden | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Volgens hun eigen website zijn ze de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van producten en oplo ingen voor web content management. GX is een zeer succesvol webtechnologiebedrijf en de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van producten en oplo ingen voor web content management.

Voor hun nieuwe reclame campagne wilden ze het eens helemaal anders aanpakken en inspringen op de trend van tegenwoordig. Gamende dames, dus.

GX is op zoek naar gamende meiden die samen Team GX gaan vormen en daarmee kans maken op hele toffe prijzen. Het gaat niet om vrouwen die patiencen of online Lingo spelen – het gaat om grof geschut, zeg maar de first ladies in first person shooters. Counterstrike: Source, Quake4, Unreal Tournament 2004 of Call of Duty 2.

Vanaf vandaag kunnen dames zich aanmelden op de website van Team GX en meedoen aan de competitie.

Op Gamer.nl zullen we de aangemelde dames de revu laten pa eren en kunnen jullie je ongezouten mening over deze ladies geven. Ook zal Gamer.nl in de jury van de competitie deelnemen om ervoor te zorgen dat de beste vrouwelijke gamers uiteindelijk in Team GX terecht komen.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou